20 Ekim 2012 Cumartesi

MECİTEFENDİNİN KAYISI ÇEKİRDEĞİ KREMİ



Kayısı kremi günlük cilt bakım için kullanılan ideal bir kremdir. Aktif doğal nemlendiriciler sayesinde cildinizi yağlandırmadan yumuşaklık, parlaklık ve canlılık vererek ipeksi bir doku sağlar. Gözaltı ve cilt kırışıklıklarını giderirken , hücreleri besleyerek gerginleştirmektedir. Soğuk ve güneşli havalarda dış faktörlerden etkilenen cildin nem kaybını önleyip korunmasını ve cilt hücrelerinin yenilenmesini sağlayan doğal kayısı yağı E vitamini ve balmumu içerir. Tüm cilt tiplerinde güvenle kullanılabilir. Gözaltı kırışıklıkları, göz çevresi, yüz ve cilt bakım ürünü kayısı kremi aktif içerik olarak ; 
Kayısı çekirdeği yağı 
Kalsiyum 
Magnezyum 
Karotin 



Betakaroten maddeleri içerir. Procitamin-A iyileştirici etkiye , Vitamin E nemlendirici etkiye sahiptir. Antitoksidan deri tarafından kolaylıkla emilir. Deriye canlılık ve parlaklık verir. Kuru, yıpranmış ve hassas ciltleri tedavi eder. 
Balmumlu, kimyasal katkı maddeleri yerine doğal krem bazlıdır. A, E, F, vitamini bakımından zengin Kayısı Çekirdeği Yağı içermektedir. Göz çevresi, meme dokusu ve dudaklar gibi ince ve hassas ciltli bölgelerde kullanılabilen, cilt bariyer lipitlerini güçlendirirken cilt yüzeyindeki yağlı maddelerin çözülmesine yardımcı Oleic ve Linoleic gibi yağ asitlerinin mükemmel kaynağıdır. İritasyonu rahatlatır, cildi besler ve nemlendirir. Olgun, kuru ve akne eğilimli cilt durumlarına önerilir. 


Cilt bakımında ve göz çevresi kırışıklıklarının giderilmesinde etkilidir. Cilt yıpranmalarının onarılmasında, vücut sarkmalarında ve yaşlanma sürecinin yavaşlatılmasında etkin bir rol oynar.

Tavsiye edilen kullanım şekli :
Sabah ve akşam  temizlenen cilde uygulanır. Gün boyu kullanılabilir. 


Bu doğal krem hakkındaki yorumlara bir göz gezdirdim özelliklerini okuduğumda cilt için harika bir bakım yapacağını düşündüğüm bu krem bazı insanlarda tüylenme problemi yaratmış. Muhtemelen krem tüy ve kılları besliyor. Bundan yola çıkarak kremi kaş ve kirpiklerine uygulayanlar çok memnun.  15 gün, akşam yatarken kirpik ve kaşların, dip ve uçlarına bu kremi sürüp yedirip yatın bu kadar... Denemek için sabırsızlanıyorum.




Hiç yorum yok:

Yorum Gönder